септември 5, 2017

Македонија заедно со Словенија и Црна Гора испрати заедничка кандидатура за организација на Женското сениорско ЕП во 2022 година

По истекот на рокот за доставување на писма со интерес на 1 септември, Европската Ракометна Федерација (ЕХФ) денеска ги објави сите пристигнати кандидатури за Европските

Прочитај повеќе