декември 23, 2016

РФМ ја исплати премијата од 10.000 евра на женската сениорска репрезентација за пласман во баражот за СП

Ракометната Федерација на Македонија ја исплати премијата од 10.000 евра на женската сениорска репрезентација, за пласман во баражот за СП Германија 2017.

Прочитај повеќе