ноември 30, 2015

РФМ изрази подготвеност за организација на Олимписката квалификациска група

Ракометната Федерација на Македонија денеска испрати писмо со намера до Европската и Светската ракометна федерација, претставувајќи ја подготвеноста на нашата земја за организација на квалификациската

Прочитај повеќе