ноември 21, 2015

Кадетите и Кадетките поразени од Романија на вториот ден од Балканското Првенство

Македонските кадетски селекции составени од членови на Националната Спортска Академија, денеска беа поразени од репрезентациите на Романија со 30-16 во женска, односно 27-24 во машка

Прочитај повеќе