септември 24, 2015

Задоволство во ЕХФ за добрата организација на Женското Кадетско Првенство летово во Скопје

Натпреварувачката комисија на ЕХФ на почетокот на септември во Виена го одржа последниот состанок за годинава, на кој детално се разговарало за организацијата на сите

Прочитај повеќе