август 30, 2015

Две злата, две сребра и две индивидуални награди за Македонија на турнирот во Брашов

Успешен последен ден имаа ракометарките и ракометарите од Националната Спортска Академија на меѓународниот турнир во Брашов. Јуниорките со победа во финалето над Динамо Брашов го

Прочитај повеќе