септември 16, 2013

КУМАНОВО

[columns] [four-columns] [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Одговорно лице: Tел: факс: Сала: Боја на дресови: шорцеви: Голмани: [/three-four-columns] [/columns]

Прочитај повеќе

РК ВАРДАР 2

[columns] [four-columns] [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Одговорно лице: Tел: факс: Сала: Боја на дресови: шорцеви: Голмани: [/three-four-columns] [/columns]

Прочитај повеќе

ХЈС Работник

[columns] [four-columns] [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Одговорно лице: Tел: факс: Сала: Боја на дресови: шорцеви: Голмани: [/three-four-columns] [/columns]

Прочитај повеќе

МЕТРОПОЛИС

[columns] [four-columns] [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Одговорно лице: Tел: факс: Сала: Боја на дресови: шорцеви: Голмани: [/three-four-columns] [/columns]

Прочитај повеќе

ЖРК КУМАНОВО

[columns] [four-columns] [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Одговорно лице: Tел: факс: Сала: Боја на дресови: шорцеви: Голмани: [/three-four-columns] [/columns]

Прочитај повеќе

ЖРК ОВЧЕ ПОЛЕ

[columns] [four-columns] [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Одговорно лице: Tел: факс: Сала: Боја на дресови: шорцеви: Голмани: [/three-four-columns] [/columns]

Прочитај повеќе