Семинар за тренери во млади категории | Ракометна Федерација на Македонија
Наши пријатели

Семинар за тренери во млади категории

Здружението на ракометни тренери на Македонија организира семинар за тренери во млади категории, што треба да се одржи на 7 и 8 април во Скопје. Меѓу предавачите ќе биде и ЕХФ лекторот, Карлос Гарсија.

 

Повеќе детали во прилог
Seminar I mladi kategorii 07-08.04.2015 (3)

 

Исто така се организира и нов МОДУЛ 1 за добивање категроија согласно РИНК Конвенцијата

 

Повеќе детали во прилог
Modul I – 1 del, Maj 2015


Список на тренери кои преку едукација се стекнале со категорија 1 согласно РИНК конвенција

 

Повеќе детали во прилог
Spisok kategorija I

 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright