Наши пријатели

РК СТРУГАструга

 

 

 

 

 

Адреса на клубот: Ул. Владо Малески Тале бр.5 Tел/факс: 046/788 – 318

Одговорно лице: Ана Нелоска (078-272-438), Ристе Миноски (070-352-297)

web: / 

Сала: СЦ Тими

Боја на дресови: плави, црвен и црн / шорц – плав, црвен и црн

Голмани: црн,плав,зелен . црн


 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright