Наши пријатели

РК Риниа М

Адреса на клубот:

Tел/факс:

web:

Сала:

Боја на дресови:

Голмани:


 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright