Наши пријатели

РК Младост 09

Адреса на клубот: Маршал Тито Бр.78, 1484 Богданци

Tел/факс:

web:

Сала:

Боја на дресови:

Голмани:


 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright