Наши пријатели

РК Македонија Ѓорче Петров

Адреса на клубот: Игњат Атанасовски Лок.3; Битола

Tел/факс:

web:

Сала:

Боја на дресови:

Голмани:


 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright