Резултати од првата Лиценца и информација за полагање втора Лиценца за судии и делегати-контролори

Резултати од првата Лиценца и информација за полагање втора Лиценца за судии и делегати-контролори

Второто полагање лиценца (физички и теоретски тест) за сезона 2016/17 ќе се одржи во Скопје на 17.09.2016 година (сабота). Физичкиот тест ќе почне од 09:00 часот во салата Автокоманда во Скопје, а теоретскиот тест е закажан од 10:00 часот во Универзитетска библиотека Скопје. Целото известување за полагање втора лиценца за сезона 2016/17 на ОВОЈ ЛИНК.

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВАТА ЛИЦЕНЦА ЗА СУДИИ И
ДЕЛЕГАТИ – КОНТРОЛОРИ

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации