Наши пријатели

Конкурс за избор на стручни лица, тренери во Национална Спортска Академија

лог

Потребните документи наведени во Конкурсот треба да се достават на адреса на канцеларијата на Ракометната Федерација на Македонија (Бул. Кузман Јосифовски – Питу, бр.15, 1000 Скопје), најдоцна до 24.08.2016 година.

КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА СТРУЧНИ ЛИЦА, ТРЕНЕРИ ВО
НАЦИОНАЛНА СПОРТСКА АКАДЕМИЈА

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright