Наши пријатели

ГРК Борец
Адреса на клубот: Ул. Алексо Демниевски Бауман бб, 1400 Велес

Одговорни лица: Горан Ристовски (077/666-777); Марко Колев (075/395-506)

E-mail: grkborec@gmail.com

Сала:
Гемиџии (Ул. Сараевска бр.25, 1400 Велес)

Боја на дрес: црвен / бел
Голмани: жолт / црн


 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright