РК Текстилец

Адреса на клубот
ул.бул.ЈНА бб 070/322-632
(ОУ Тошо Арсов)

Oдговорно лице:
ДАВЧЕ ПЕНЕВ
078/473-955
ПАВЛЕ ТОДОРОВ
078/473-955

Сала:
сала при ОУ Тошо Арсов
ул.бул.ЈНА бб
2000 Штип

mail:rk_tekstilec_stip@yahoo.com

Ден и време на одигрување на натпреварите: недела со почеток во 14:00 ч.
Боја на дресови: плав,бел/шорц-плав,бел.
Голман: зелен, црвен, жолт.

Leagues
ПРВА МАШКА ЛИГА
Сезони
2014/2015, 2015/2016