РК Пелистер

Адреса на клубот
ул Климент Охридски бр.21,7000 Битола
тел.047/238-834

Одговорно лице:
НИКОЛЧЕ ПИСКАЧЕВ
072/212-459
072/212-457 Благојче

rkpelister08@t-home.mk

Сала: МЛАДОСТ
ul.Партизанска бб-7000 Битола
Ден и време на одигрување на натпреварите: сабота 18:00 часот.
Boja na dresovi: зелено-бел/шорц- зелен.
Голмани:црн.

Leagues
СУПЕР МАШКА ЛИГА
Сезони
2014/2015, 2015/2016