Конкурс за избор на Генерален Секретар на Ракометна Федерација на Македонија

Конкурс за избор на Генерален Секретар на Ракометна Федерација на Македонија

Врз основа на Одлуката на УО на РФМ број 02-372/1 донесена на 25.02.2021 година, а согласно член 64 од Статутот на РФМ, Комисијата за спроведување на избор за Генерален Секретар на работниот состанок одржан на ден 26.02.2021 година донесе одлука за распишување на Конкурс за избор на Генерален Секретар на Ракометна Федерација на Македонија.

КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

Конкурсот е објавен на 02.03.2021 година и трае заклучно со 09.03.2021 година.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Согласно член  32, 34, 35, 38, од Статутот на Ракометната Федерација на