Известување за полагање лиценца за сезона 2020/2021

Првото полагање лиценца за сезона 2020/2021 ќе се одржи во Скопје на ден 29.08.2020 година (сабота).

Втората лиценца ќе се одржи во Скопје на 12.09.2020 година (сабота).

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ЛИЦЕНЦА ЗА СЕЗОНА 2020/2021

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Во рамки на претстојното Европско Првенство (Унгарија – Словачка) 2022, македонската сениорска репрезентација