октомври 6, 2014

Конкурс за СМАРТ програма

Согласно Одлуката на Извршниот одбор на Европската Ракометна Федерација (ЕХФ) од 21.03.2014 година за потпишување на  Договор (СМАРТ – ПРОГРАМ) со Ракометна Федерација на Македонија

Прочитај повеќе