Наши пријатели

РК ПРИЛЕП 2010
Адреса на клубот: Ул. Александар Македонски бр.158, 7500 Прилеп

Одговорно лице: Александар Мариноски (070/308-603)

Контакт телефон: 048/433-111; 048/423-153; Факс: 048/433-111
E-mail: rkprilep2010@gmail.com; kuli@t-home.mk
Интернет страница: www.rkmetalurg.mk

Сала:
СОУ Ристе Ристески – Ричко (Населба Точила бб, 7500 Прилеп)

Боја на дрес: жолт / црн
Боја на шорц: црн / плав
Голмани: портокалов / сив


Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright