Наши пријатели

РК ОХРИД 2013
Адреса на клубот: Бул. Туристичка бр.Б-1, 6000 Охрид

Одговорно лице: Димитар Спасески (071/226-578)

Контакт телефон: 046/231-535; Факс: 046/262-564;
E-mail: rkohrid2013@yahoo.com
Интернет страница: www.rkmetalurg.mk

Сала:
СРЦ Билјанини Извори (Бул. Туристичка бр.Б-1, 6000 Охрид)

Боја на дрес: бел / син
Голмани: црн


 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright