Наши пријатели

РК МЕТАЛУРГ

Адреса на клубот: Ул. Јани Лукровски бр.6, 1000 Скопје

Одговорни лица: Филип Христов (072/310-392);

Контакт телефон: 02/3172-621; Факс: 02/3172-621;
E-mail: office@rkmetalurg.mk
Интернет страница: www.rkmetalurg.mk

Сала:
Автокоманда (Ул. Јани Лукровски бр.6; тел.02/3172-621)
Борис Трајковски (Бул. 8 Септември бр.13; тел.02/3073-088; факс: 02/3073-088)

Боја на дрес: плав / бел
Боја на шорц: плав / црн
Голмани: жолт, плав / црвен, црн


 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright