Наши пријатели

РК ЕУРОФАРМ РАБОТНИКdownload

 

 

 

 

 

 

Адреса на клубот: Ул. Добривое Радосављевиќ бр.3, спрат 2

Одговорни лица: Бојан Стефановски

Контакт телефон: 071/ 235-116
E-mail: rkeurofarmrabotnik@yahoo.com
Интернет страница: www.rkeurofarmrabotnik.com

Сала:
Младост

Боја на дрес: бел / плав
Боја на шорц: плав / црн
Голмани: црвен / зелен / жолт


 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright