Наши пријатели

Покана за прес конференција

Qatar 2015 M54 MKD vs AUT

Почитувани претставници на медиумите,

Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека по повод претстојниот квалификационен натпревар помеѓу националните селекции на Македонија и Чешка за ЕП2016 Полска, на 12.06.2015 (петок)ќе се одржи прес-конференција во конгресната сала на СЦ „Борис Трајковски“, со почеток во 13 часот.

 

Натпреварот ќе се одигра на 14.06.2015 (недела) во 17:45 ч.

 

Претставниците на медиумите кои согласно процедурата имаат поднесено барање за акредитација, истата треба да ја подигнат пред почетокот на утрешната прес-конференција.

 

Со почит,

Ракометна Федерација на Македонија

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright