Наши пријатели

Вести

лог

Информација за јавност

Почитувани спортски пријатели, Ве информираме дека со мнозинство гласови на Управниот Одбор на Ракометната Федерација, согласно Член 35...

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright