Наши пријатели

Вести

лог

Список на повикани ракометари родени 2002 и помлади за собир и подготовки за учество на меѓународен медитерански шампионат во Атина

Ракометна федерација на Македонија го објавува списокот на повикани ракометари во младинска категорија родени 2002 и помлади за собир и...

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright