Наши пријатели

Вести

kup1

Куп на Македонија

Денес во просториите на РФМ беа извлечени паровите од Куп на Македонија во машка и женска конкуренција. Куп на Македонија – мажи: РК...

лог

Информација

Почитувани, Ве информираме дека на Седницата на Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија која се одржа online на ден 12.02.2021...

KirilLazarov

Информација

Почитувани, Ве известуваме дека на денешната прес-конференција одржана online Претседателот на Ракомететната Федерација на Македонија...

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright