Наши пријатели

Управен одбор

Управен одбор на Ракометна федерација на Македонија

mukaetov

Живко Мукаетов

Алкалоид (претседател)

angjusev

Кочо Анѓушев

 ЕДС

Никола Љушев

ВИП Оператор

gerasimov

Марјан Герсимов

Бомекс Рефрактори


ДАРКО АЛЕКСОВ

ПУБЛИК ДОО

ГОЦЕ ВАНГЕЛОВСКИ

КРОАЦИЈА ОСИГ.

EМИЛ УГРИНОВСКИ

НЕУРОМЕДИКА

Соња Тодорова

Пивара Скопје АД

Никола Панчевски

Аџибадем Систина

Татјана Стерјева

Еуро Фарм


Бранко Стамболински

Сара Инжинеринг

Ѓорѓи Тренковски

Дрекслер Мајер

Зоран Стојкоски

Интеграл Тетово

Горан Маркоски

Охридска Банка


Гордана Нацева

ЖРК Вардар СЦБТ

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright