Известување за полагање лиценца за сезона 2020/2021

Првото полагање лиценца за сезона 2020/2021 ќе се одржи во Скопје на ден 29.08.2020 година (сабота).

Втората лиценца ќе се одржи во Скопје на 12.09.2020 година (сабота).

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ЛИЦЕНЦА ЗА СЕЗОНА 2020/2021

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации