Наши пријатели

РК ЗОМИМАК-М
Адреса на клубот: ГТЦ Глобал – 2кат, 2400 Струмица

Одговорни лица: Ристе Ристов (077/997-830); Марјан Андонов (077/922-998)

Контакт телефон: 034/552-489
E-mail: rkstrumica@gmail.com; r.ristov@gmail.com
Интернет страница: www.rkstrumica.mk

Сала:
Парк (Градски парк – Струмица; тел. 075/542-868)

Боја на дрес: портокалов / бел
Боја на шорц: темно плав / црн
Голмани: плав / зелен


 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright