Наши пријатели

РК РАБОТНИЧКИ
Адреса на клубот: Ул. 1511 бр.2, 1000 Скопје

Одговорни лица:
Влатко Неделковски (071/262/044); Александар Милошевски (071/303-442)

E-mail: vlatko4@yahoo.com

Сала:
СЦ Форца (Ул. Лондонска бб, 1000 Скопје; тел.071/334-343)

Боја на дрес: црвен, бел, црн
Голмани: сив


Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright