Наши пријатели

РК ПЕЛИСТЕР

Адреса на клубот: Ул. Климент Охридски бр.21, 7000 Битола

Одговорни лица:
Саше Јанкуловски – Секретар (078/295-442)
Златко Димитровски – Спортски Директор (078/244-846)

Контакт телефон: 047/238-834
E-mail: rkpelister@yahoo.com

Сала:
Младост (Ул. Партизанска бб, 7000 Битола)

Боја на дрес: зелено-бел
Боја на шорц: зелен
Голмани: црн


 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright