Наши пријатели
image-0-02-05-f12e67901a39264cd858cd69b95c43bb41f6bb440492a681e09da637d070e0e4-V (1)

Изјава

Вчерашниот натпревар против Шпанија беше одраз на борбеноста, решителноста и вистинскиот квалитет на нашата селекција. Видовме...

Load More

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright